Friday, June 20, 2014

Bulan Ramadhan Boleh Turunkan Berat Badan?

Assalamualaikum & Hi

Eh, kawan-kawan.. Bulan ramadhan is around the corner..-Bak kata peribahasa orang putih..

Pernah tak dengar orang cakap bulan puasa dapat turunkan berat badan?

Hana pernah dengar. Pengalaman mak Hana sendiri & orang-orang sekeliling Hana. Hurmm.. Memang la bulan ramadhan boleh buat kita kurangkan berat badan.

Tapi........ Berapa ramai yang boleh lakukan hingga betul-betul berjaya dengan cara yang betul?

Percaya atau tidak, kebanyakkannya memang akan mengalami penurunan berat badan semasa berpuasa... Tapi..... Bila lepas berbuka? Apa jadi? Faham sendiri la kan....

Kalau pun sepanjang bulan ramadhan berjaya kawal diet, tapi percaya atau tidak.. Bila masuk saja bulan syawal... Berat badan naik berganda-ganda...Kan? Maklumlah...Rumah terbuka sana sini.. Syawal kan 30 hari....

Elok-elok berat turun, dah naik semula. Best ke macam tu?

Mesti ada yang cakap, "Premium Beautiful ni mahal sangat", "Tak mampu lah", "Orang berduit boleh la beli"

Salah sebenarnya pendapat tu.

Cuba renungkan...

Ada korset yang murah, tapi kualitinya macam mana? Boleh tahan berapa lama?

Ada yang suka ambil supplement/pil/jus perlangsingan. Tapi kita tahu ke apa kandungan supplement/pil/jus tu? Kita arif ke dengan kandungan dalam produk tu. Bukan semua produk yang berbahaya, tapi sekarang terlampau banyak produk perlangsingan dipasaran yang dijual bagai cendawan tumbuh.

Cuma kalau produk tak berkualiti, tak kan lah Premium Beautiful bertahan dah lebih 20 tahun di pasaran.. Sentiasa ada permintaan. Dan tidak lagi dianggap sebagai barang mewah. Semua pun mampu milikinya.

Bila pakai Premium Beautiful semasa berpuasa, kurang rasa lapar. Dapat elakkan gastrik jugak. Bonus pertama yang dapat bila pakai Premium Beautiful, si pemakai akan terus dapat IMMEDIATE EFFECT body shaping! Lepas tu berat badan mula turun, badan pun makin langsing.

Haa.. Ada beberapa hari saja lagi nak tamat PROMOSI REBATE RM250 & RM300 untuk pembelian 1 Pakej Premium Beautiful Classic & Premium Beautiful Elegence.

+6011-26438515



No comments:

Post a Comment

Do leave your comment here. Thank Q dear readers.