BVSM

Assalamualaikum & Hi

Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) merupakan pelapik tilam yang dapat membantu kita mengatasi masalah kesihatan. InsyaAllah dengan izin Allah SWT.

Keistimewaan BVSMBVSM ni mempunyai aura daripada gabungan cahaya dhuha & garam. Yang mana hanya perlu dicaj di bawah cahaya mahatari antara jam 8 pagi hingga 11 pagi. Kita sendiri tahu kan dalam islam digalakkan melakukan solat dhuha untuk menjemput segala kebaikan, rezeki & rahmat Ilhi serta menghindarkan apa yang tidak elok. Garam pula selaluu digunakan sebagai alterntif perubatan islam yang mengelakkan ganggun makhlus halus.. Wallahua'lam.

Disamping itu juga BVSM telah disuntik dengan teknologi tenaga Bio Velocity (kelajuan gelombang yang mampu menembusi tubuh manusia). Ini berfungsi memperbaiki sistem dalam tubuh badan & meningkatkan kesihatan agar lebih baik & sihat. 

Macam tak logik ya? Ada cahaya dhuha, garam & bio velocity? Tapi percayalah selepas penggunaannya, badan akan terasa lebih baik & segar. Demo yang pernah dilakukan ke atas invidu yang memegang/menggunakan BVSM & mereka yang tidak menggunakannya mempunyai perbezaan ketara.


Bila rasa kurang bertenaga, boleh caj di bawah cahaya matahari antara pukul 8 pagi-11 pagi.

Apa yang BVSM dapat bantu kita?


Kita memang akan melalui proses kehidupan seperti yang telah diaturkan olehNYA. Tetapi jika boleh kita haruslah lakukan pencegahan akibat sakit yang melarat. Sakit semua orang akan sakit. Tapi jangan biarkan ianya menjadi lebih teruk.Kenapa BVSM diguna sebagai pelapik tilam & kebanyakannya diguna semasa tidur? Inilah sebabnya...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Kita semua mempunyai masa 24 jam sehari. rata-rata kita mempunyai aktiviti yang sama.. Bekerja, beriadah & waktu tidur. Namun ada juga yang sibuk bekerja hingga tidak punya masa untuk beriadah. Jadi, sewaktu tidurlah proses pemulihan berlaku. Proses pemulihan sel-sel tubuh, merehatkan & menenangkan, Penting untuk kita mendapatkan tidur yang berkualiti.Tidur 8 jam setiap hari belum tentu mendapat tidur yang berkualiti. Tidur yang hanya dapat 3-4 jam pula tidak boleh kita katakan tidur itu tidak berkualiti. Macam mana nak tahu tidur kita berkualiti atau tidak?

Cuba ingat semula. Bangun tidur kita rasa macam mana? Ada macam rasa malas nak bangun tak, walaupun dah tidur 8 jam? Bila bangun ada rasa segar tak? Rasa boleh bangun dengan mudah.

Kalau rasa malas nak bangun tu, tidur kita tak berkualiti lah tu. Otak kita penat. Bila tubuh badan sihat, aktiviti harian pun tak terganggu. BVSM ni boleh digunakan oleh semua lapisan usia tau. daripada baby baru lahir sampailah orang dewasa/warga emas. Lebih cergas & sihat. Baby yang jaundis dapat pulih dengan gunakan BVSM ni.
Bagi yang ada masalah kesihatan :

> Gout
> Sakit Otot
> Senggugut
> Tekanan Darah Tinggi
> Pesakit Asma
> Pesakit Kencing Manis
> Pesakit Strok
> Sakit Sendi
> Sukar tidur malam (insomnia)
> Stress/ Tekanan
> Gaya hidup tidak sihat (merokok,minumn keras)
> Terdedah kepada Radiasi
> Baby Demam Kuning(Jaundis)
> Sakit Belakang

Mereka ni sesuai sangat gunakan BVSM ni. Kalau yang sihat pula gunakan BVSM dapatlah cegah penyakit sebelum terkena. Badan lebih segar & sihat.

Jadi, eloklah kita cegah penyakit daripada mengubati penyakit. Jika ada sebarang pertanyaan, boleh hubungi Hana ye.. Jangan risau kalau cuma nak tanya soalan je. Silakan bertanya. Hana tak paksa lah.

Hana Radzi
+6011-26438515
FB : Hana Hazel (Hana Radzi)
IG : Hanaradzi
hanaradzi12@gmail.comNo comments:

Post a Comment

Do leave your comment here. Thank Q dear readers.