Tuesday, November 26, 2013

PROMOSI Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)

Assalamualaikum & Hi

Dah hampir pukul 11 malam la kawan-kawan.. Ada yang dah masuk tidur tu... Lena ke....? Ke masih pusing kiri pusinh kanan lagi? Mata tak mahu lelap dari tadi.. Puas dipejam, tak juga lena. Macam mana kan.. Esok nak kerja..

Haa.. Yang mana tersinggah kat blog Hana ni.. Apa kata GRAB promosi ni cepat-cepat! Yang mana nak jana pendapatan sampingan dengan modal rendah, inilah masanya!
PROMOSI Bio Velocity Sleep Mate..

Beli 3 unit Bio Velocity Sleep Mate dan dapatkan HARGA ISTIMEWA untuk unit ke-4. Selain tu, dapat REBATE juga tau! Berbaloi-baloi nak berbelanja untuk BVSM sekarang!
"Ish.. You.. Banyak sangat sampai 4 unit BVSM. Nak buat apa banyak-banyak.. Lagi pun, I nak 1 unit je. Macam mana I nak dapatkan harga istimewa tu berserta REBATE?"
Nak tahu bagaimana nak dapatkan HARGA ISTIMEWA & REBATE tu.. Contact Hana SEGERA!

Okey, disebabkan ada yang tanya/cakap nak buat apa BVSM sampai 4 unit tu... Mari Hana bagitahu nak buat apa..

1. Hadiahkan kepada ibu bapa terutamanya yang ada masalah kesihatan. Semoga dengan ikhtiar kita untuk mencari jalan penyelesaian terhadap masalah kesihatan mereka diberikan kesembuhan olehNYA. Kepada ibu yang tiada masalah kesihatan pula, sekurang-kurangnya mereka dapat tidur yang berkualiti. Dapat juga tingkatkan tahap kesihatan mereka. Ibu bapa sihat, happy.. Anak pun senang hati.

2. Guna sendiri. Kalau yang ada masalah kesihatan tu WAJIB lah miliki & gunakan BVSM ni. Yang tiada masalah kesihatan pun tak salah gunakannya. Waktu tidur lebih berkualiti. Kehidupan pun lebih ceria, bertambah energi. Kerja harian pun terasa mudah + lancar walaupun nampak sukar/bermasalah.

3. Boleh buat lapik tidur/selimut untuk anak-anak. Yang susah nak tidur, jadi mudah nak tidur. Yang susah bangun pagi, in sha Allaah senang nak bangun lepas ni. Kesihatan anak-anak pun makin baik. Ibu bapa pun jaranglah akan ambil emergency leave/cuti sebab jaga anak sakit. 

4. Boleh buat letak dalam kereta bila nak travel jauh. Badan pun tak sakit/lenguh lagi. 

5. Boleh juga lapik tilam dalam bilik tidur tetamu. Mana tahu tetamu yang datang tu ada masalah kesihatan. Lepas tidur atas BVSM beberapa hari, terus terasa kesan penyembuhan, kan? Terus mereka tanya nak beli.

6. Kalau ada saudara mara yang ada masalah kesihatan, boleh juga bantu mereka. Bantu yang bagaimana? Pinjamkan kepada mereka beberapa hari.. Bila terasa ada perubahan, mesti mereka pun nak miliki 1 kan? 

See.... Macam-macam cara boleh gunakan BVSM ni. Lagi pula ianya produk kesihatan. Bukan benda yang sia-sia. Tak sakit, tak nak guna.. Simpan baik-baik. Sakit ni kita tak tahu bila nak datang. Semuanya tiba-tiba. Tapi tak mahulah minta jatuh sakit kan? Betul tak? So bila sakit, boleh gunakan semula. Tak rugi... Tak expired macam ubat.

Haruslah diingat ya, BVSM bukan ubat, tapi terapi tidur yang membantu memulihkan sistem tubuh badan seterusnya membantu menyelesaikan masalah kesihatan..
So this is the right time to buy BVSM. Dah la dapat special price untuk unit ke-4, dapat rebate lagi... Memang berbaloi-baloi la kan...

Nak order, nak tanya... Contact Hana ya. +6011-26438515.

 

Monday, November 25, 2013

Kenapa Wanita Bersalin Perlu Pakai Premium Beautiful?

Assalamualaikum & Hi

Kenapa Wanita Bersalin Perlu Pakai Premium Beautiful???

Premium Beautiful adalah bengkung moden dan amat digalakkan pemakaiannya oleh wanita yang baru bersalin kerana membantu :-

◆Mengeluarkan ANGIN dalam badan
◆Mengecutkan rahim & memperkemaskan semula rahim yanh mengembang semasa hamil
◆Menarik & merapatkan semula tulang pinggul yang mengembang semasa proses bersalin
◆Menyegarkan badan yang lesu & letih akibat proses melahirkan anak
◆Mengeluarkan darah nifas yang beku & berketul-ketul dengan lancar
◆Mengeluarkan sisa kotoran & air bisa (menggantikan proses tangas) dari rahim
◆Menyokong (menyengkak) rahim dari jatuh
◆Menyihatkan rahim & memberi persediaan untuk proses persenyawaan seterusnya(menyeimbangkan semula hormon estrogen & progesteron)
◆Menghilangkan stretchmark semasa mengandung ataunakibat menggaru kerana kegatalan
◆Menghangatkan dalam badan & tidak perlu menggunakan bahan seperti param, tapel & pilis
◆Melancarkan proses pembuangan air besar (sembelit terjadi apabila memakan jamu)
◆Membanyakkan susu & mengelakkan bayi dari cirit-birit akibat pemakanan jamu
◆Merawat luka-luka di dalam rahim mahupun di luar
◆Menaikkan metebolisma badan membantu mengurangkan berat badan dengan cepat
◆Membentuk semula payudara, pinggul & posture badan yang menarik
◆Wanita bersalin 'Caeserean' (kerana tidak boleh bertungku, memakai ubat & sebagainya paling digalakkan memaki Premium Beautiful untuk menyihatkan semula rahim anda & mengelakkan buncit di bawah perut.

SET PREMIUM BEAUTIFUL (LONG BRA, WAIST NIPPER, LING GIRDLE)

Contact Hana A.S.A.P untuk dapatkan SPECIAL PRICE! 01126438515.

Bio Velocity Sleep Mate/Pelapik Tilam Ajaib!

Assalamualaikum & Hi

Bila nak kerja syift malam, haruslah minum MINERAL COFFEE untuk berjaga sepanjang malam. Walaupun siangnya dah tidur banyak, tapi akan tetap terasa mengantuk malamnya. Bukan senang nak berjaga malam hari.. Jadi kalau perlukan supplement untuk membantu you all berjaga malam, jom cuba MINERAL COFFEE.

Hari ni habis kerja malam. Macam biasalah mesti tidur dulu, bangun tu barulah nak buat macam-macam. Since tidur menggunakan BIO VELOCITY SLEEP MATE, badan rasa lebih bertenaga. Semangat pun makin positif. Apa saja yang berlaku dalam kehidupan seharian ni, rasa tak kisah. Kalau yang negatif tu, terasa macam tak memberikan impak yang besar kepada diri sendiri.

Badan pun of course la tak letih, lemah lagi. Bagi you all yang parents ada masalah SAKIT SENDI/TULANG, SAKIT JANTUNG, PENYAKIT ASMA, KENCING MANIS, TEKANAN DARAH TINGGI, GOUT, STROKE atau anak yang CEREBRAL PALSY, atau you all sendiri yang ada masalah SENGGUGUT, SAKIT OTOT, SLIP DISC, INSOMNIA(MASALAH KUALITI TIDUR TIDAK BAIK), STRESS, GAYA HIDUP TIDAK SIHAT atau TERDEDAH KEPADA RADIASI..... Sangat lah digalakkan memiliki & menggunakan BIO VELOCITY SLEEP MATE ni.

Garam Buluh yang telah di adun dan disuntik dalam bentuk Bio Velocity iaitu gelombang yang berupaya menembusi badan manusia. Bergetar bertindak dalam molekul air dalam badan. Ikatan air terputus & terbebas dalam bentuk haba lalu terhasillah oksigen.

Bila haba dibebaskan ia melarutkan kolesterol yang tersumbat di salur darah juga larutkan darah beku di arteri jantung & otak. Pengaliran darah pun akan menjadi lancar. Bila pengaliran darah lancar, semua masalah kesihatan pun akan dipulihkan dengan izinNYA.

Testimoni.

1. Hana(this blog owner)
Since gunakan BVSM ni, my life comes better than before. Less stress felt when in trouble. Seriously it's make my life better. Sakit badan bila penat bekerja hilang lepas bangun tidur. Sakit kepala pun hilang bila bangun tidur. Rasa sangat best la bila bangun tidur. No more rasa 'malas' bila bangun.

2. My Father
Sakit lutut semasa duduk untuk bersolat dah beransur pulih. Sakit badan, lenguh badan pun dah tak ada. He becomes more energy since he had diabetic and hypertension. Gembira tengok abah dah semakin sihat.
Anyone yang nak dapatkan BVSM sebagai hadiah untuk parents atau untuk kegunaan sendiri, do contact me 01126438515. Special rebate will be given when purchase of up to 4 unit of BVSM! Inilah masanya untuk dapatkan Pelapik Tilam Ajaib ni!

For those yang nak jana income melalui BVSM ni, cepat contact Hana untuk maklumat lanjut ya. Small capital, high profit, ada bonus + untung runcit juga tau! So grab the chance sebelum melepasssss.....!

Sunday, November 24, 2013

Peluang Menjana Pendapatan Sampingan!

Assalamualaikum & Hi

Masih tercari-cari produk apa yang nak dipasarkan? Terfikir-fikir bisnes apa nak buat? Berkira-kira nak sertai kumpulan mana? Sekarang jawapannya ada di sini. Tak perlu fikir panjang lagi. Inilah masanya untuk memulakan langkah pertama you all. Jangan takut untuk mencuba. Kalau takut, sampai bila pun tak akan tercapai impian yang dihajatkan. Kehidupan juga akan tetap sama tidak membawa perubahan apa-apa. Kita tidak akan tahu apa potensi diri kita selagi tidak mencuba. Semua orang berpeluang untuk berjaya. Bezanya kesungguhan & praktikkan ilmu yang diberi.

Yang pastinya, dalam GLAM (Green Leaders Academy Malaysia) you all akan dapat capai apa yang diimpikan & berjaya seperti mereka juga. Dengan syarat....Ikut setiap step yang diajarkan, bimbingan oleh mereka yang sudah berjaya. Hanya perlu duplicate!

Dengan memulakan langkah pertama ni, you all peluang untuk menjana pendapatan sampingan yang boleh mencecah 4-6 angka SETIAP bulan.. Produk sentiasa high demand! Produk kesihatan yang pastinya memberi manfaat kepada you all sendiri & jugak ahli keluarga you all!

Selain berpeluang menjana pendapatan 4-6 angka SETIAP bulan, you all jugak berpeluang mengikuti FREE trip minima 3 kali setahun, CAR FUND, REWARD from GLAM... Macam-macam reward lagi lah. Best kan? Suka travel? Nak beli kereta idaman? You all boleh dapat.

Nak tahu macam mana nak jana pendapatan sebanyak tu SETIAP bulan? Hubungi Hana 01126438515 CEPAT! Nak mula dengan modal @ tanpa modal.. Just ask! We will guide u step by step!


GLAM to Korea

GLAM to Paris + London

Monday, November 11, 2013

Full Set of Premium Beautiful

Assalamualaikum & Hi

You all tahu tak apa set lengkap Premium Beautiful ni? Kalau dah tahu, bagus! Dan... Kalau dah gunakan Premium Beautiful ni, LEBIH bagus! Dan..... Kalau dah dapat manfaat & hasil daripada pemakaian Premium Beautiful & rasa kehebatan Premium Beautiful ni.....SANGAT bagus!

Untuk bakal-bakal ibu yang akan melahirkan putera/puteri yang ditunggu-tunggu... You all patut pilih Full Set PB ni sebagai salah satu set berpantang you all. How it's work & help confinement mother?

Sekarang Hana nak ceritakanlah sikit apa Full Set PB ni...


Inilah yang dikatakan Full Set of Premium Beautiful..

Long Bra
* Rekabentuk unik 3 dimensi cup piramid menampung payudara agar tidak jatuh & bertindak menganjalkannya.
* Bentuk 'U' di belakang mengagihkan lelemak ke tempat sepatutnya.
* Membantu mengempiskan perut buncit & masalah berkaitan perut.

Waist Nipper
* Mempunyai 7 tetulang berteknologi tinggi membantu mengurangkan masalah slip disc, bongkok & sakit pinggang
* Membantu mengagihkan lemak terkumpul dari bahagian pinggang ke bahagian dada & punggung menghasilkan bentuk badan ideal.
* Sesuai untuk wanita selepas bersalin. Menggantikan barut tradisional.

Long Girdle
* Rekaan & jahitan unggul dapat memperbetulkan pinggul yang lentur, membentuk kontur pinggul yang mempesona & meninggikan pinggul.
* Asingkan kontur peha & pinggul, agihkan lebihan lemak pada peha ke bahagian pinggul & membentuk kontur sempurna.
* Rekaan mampatan 2 laipsan berfungsi selaraskan lemak sekitar peha, membentuk kontur peha menarik.

For Mother to be... Jom set appointment, kita FREE fitting....!!!!
Contact Hana > 011-26438515 (SMS/LINE/WhatsApp/WeChat)


Long Girdle Premium Beautiful

Assalamualaikum & Hi


Baru lepas bersalin? Baru habis pantang? Nak sarung seluar jean, tetiba jadi macam ni?
STRESS!!!!

Okey.... Jangan stress-stress.. Tak baik untuk kesihatan... (^_^)

Masalah ni? Pernah?


Ini?


Jika 'YA'....

Inilah penyelesaiannya!

Long Girdle Premium Beautiful

Kebaikan/Kelebihan

> Menghilangkan strechmark pada perut akibat kehamilan/penegangan kulit pada peha & punggung.
> Mengagihkan lemak berlebihan di peha ke bahagian pinggul.
> Menaikkan pinggul  

Kelebihan lain Long Girdle 

> Membantu menstabilkan hormon.
> Membantu merawat masalah senggugut.
> Membantu mengangkat & menegangkan kembali rahim ke bentuk asal.
> Membantu merawat masalah berkaitan rahim.
> Membantu merawat keputihan & masalah haid yang tidak teratur.
> Membantu melembapkan jalanan di dalam vagina tanpa merengsakan.
> Membantu menghalang jangkitan pada vagina & pundi kencing.
> Membantu menjadikan dinding & pintu vagina anda lebih elastik + ketat semulajadi.
> Menambah & mengaktifkan cairan semulajadi di dalam faraj.

Kepada bakal-bakal ibu yang akan melahirkan putera/puteri yang sememangnya ditunggu-ditunggu.... Dicadangkan dapatkan full set of Premium Beautiful ni sebagai salah satu set berpantang anda. Sebab apa? Sebab setiap komponen Premium Beautiful, memberi banyak manfaat kesihatan dan juga mendapat manfaat kecantikan. Nak tahu apa kebaikan setiap set Premium Beautiful untuk ibu berpantang? Jom baca next entry.

Nak FREE fitting? Nak order? Contact Hana.. 011-26438515 (SMS/LINE/WhatsApp/WeChat)


MUT 21 + Hollywood GLAM Dinner

Assalamualaikum & Hi

Selamat hari isnin!
Ada yang terkena sindrom MONDAY BLUES ke?
Hohoo....No Monday Blues please...
Jom motivasikan diri untuk melangkah lebih jauh!

Hari ni Hana nak ceritakan kepada readers semua pasal MUT (Majlis Ulang Tahun) Syarikat ke 21 & jugak.... Hollywood GLAM Dinner.

Kemeriahannya masih terasa. Sangat-sangat best!
Dalam MUT tu, CDM Shaliza Aziz diraikan sebagai salah seorang bintang baru. Best sangat-sangat tengok K. Ija jalan atas stage sambil melambai-lambai tangan...
Waa... Sangat teruja kot..
Dari situ dah nampak gambaran masa depan Hana. In sha Allaah!

Congratulation CDM Shaliza Aziz!



CDM-CDM yang diraikan..
Selepas MUT pada siangnya.. Malam pulak ada Hollywood GLAM Dinner. K. Ija sekali lagi diraikan dalam group GLAM pulak. Wahhh...Memang semangat berkobar-kobar nak berjaya jugak! Sangat best! Dengan GLAM, tiada yang mustahil. Semuanya boleh dicapai. Tiada lagi angan-angan mat jenin hokey!



Yummy! Sedap! Nomnomnom....


 Makanan pun best-best! Tengok jer macam tu.. Tapi........Yummy!

Best kan? Setiap kejayaan diraikan. Memberi lebih semangat untuk kita terus melangkah mencapai apa yang diimpikan selama ni! Since join GLAM (Green Leader Academy Malaysia) ni, Hana jadi lebih positif. Dah jarang fikirkan yang negatif-negatif. Semua positif nak capai apa yang diimpikan. Bila ada masalah tak cepat melatah. Lebih tenang hadapi setiap masalah. Sentiasa rasa nak buat, nak buat & nak buat.

Dalam GLAM jugak, bisnes ni dibuat secara teamwork. Sesiapa yang tak pandai buat bisnes, setiap step akan ditunjuk. Tak akan rasa ditinggalkan selagi you sendiri rasa nak buat, nak ilmu, nak berjaya. So, tiada yang meragukan tentang GLAM. From stranger become friend. Best!

'GLAM hebat, saya HEBAT, pasti HEBAT!'

Anyone yang rasa nak ubah kehidupan 360`kepada kehidupan yang lebih baik, boleh set appointment. 
Hana (011-26438515)- SMS/LINE/WhatsApp/WeChat


K. Ija & her supportive husband..

Tuesday, October 29, 2013

Mineral Coffee > Unique Coffee

Assalamualaikum & Hi

Selamat pagi you all!! Pagi ni apa rasa? Ada rasa macam lemau-lemau tak? Haa... Baru pukul 11 pagi ni..Lambat lagi nak sampai ke pukul 5 petang tu.. Tidur dah lebih 8 jam, tapi still rasa mengantuk & letih?
Tak boleh jadi macam tu. Macam mana nak kerja kan? Kualiti kerja pun akan merosot. Tak best la macam tu kan? 

Oit! Hana! Apa ko nak merepek ni haa.. Sila straight to the point pleaseee.......!
Hehehe...Baik, baik.. Maaf ye.. Nak sesembang ke.. Nak teka betul tak apa yang sedang most of us alami kebiasaannya..

Siapa kat sini coffee lover? Kalau you all coffee lover, should try Mineral Coffee ni. Satu-satunya coffee yang unik di pasaran tau. 

Sebab apa unik? Sebab mengandungi GRARAM BULUH. Then NO CHOLESTEROL, NO SUGAR ADDED, NO PRESERVATIVE. Unik kan? Ada coffee lain di pasaran yang macam ni tak? Yang lagi unik, Coffee ni dapat membantu pesakit MIGRAIN, KENCING MANIS & DARAH TINGGI.. Coffee lain boleh bantu pesakit-pesakit ni? Eh, macam mana ya coffee ni membantu pesakit-pesakit ni?

Mari Hana ceritakan..

Migrain akan beransur hilang tak seperti coffee lain yang akan menyebabkan pesakit migrain ni rasa lebih teruk. Sometime orang yang tak ada migrain pun boleh rasa sakit kepala atau pening bila minum coffee atau nescafe.. Kan? But Mineral Coffee lain. Pesakit migrain boleh minum. Lepas minum kita akan rasa lebih tenang, stress pun hilang. 

Dulu Hana sendiri pun dulu tak boleh minum coffee atau nescafe. Sebab akan rasa sakit kepala & pening-pening. Kalau tak minum pun, kadang akan datang sakit kepala & pening kepala. Tapi lepas minum Mineral Coffee ni, dah tak rasa lagi dah.. Then bila datang sakit kepala atau pening-pening, Hana minum Mineral Coffee.. Hilang.. Tak perlu lagi nak telan ubat.

Bagi pesakit kencing manis pulak, kandungan Chlorogenic Acid dalam Mineral Coffee ni membantu menghalang penyerapan gula dalam darah. Pesakit darah tinggi pula, tekanan darah akan dapat distabilkan. So apa kata cuba dulu.. Dah cuba baru tahu kan..

Aroma kopi Robusta juga sungguh memikat . Cuba sekali, teringat-ingat je. Lagi pun ditambah pula dengan harga yang mampu milik.. Tak rugi lah mencuba..

Berminat nak dapatkan Mineral Coffee? Contact Hana 011-26438515 (sms/line/whatsapp/wechat)


Thursday, October 24, 2013

Penangan Mineral Coffee!

Assalamualaikum & Hi

Haa... Hari ni nak cerita apa yang berlaku semalam.. Kira dalam sejarah kot. Tak pernah berlaku sebelum ni.

Nak tau macam mana? Nak tau kenapa? Haa.. Meh Hana nak cerita.

Semalam Hana kerja double syift. Kiranya masuk 7 pagi balik 9 malam. 14 Jam hoo... Lama kan? Cerita yang best tu.. Hana just minum Mineral Coffee pukul 7 pagi. Kemudian terus bekerja non stop start 7 pagi hingga lah 9 malam.. TANPA ambil sarapan/makan tengah hari @ makan malam. Cuma sempat rembat 3 keping pisang goreng, 2 keping biskut oreo pukul 8 malam. Yang peliknya even rasa lapar tengah hari tu tapi tetap masih bertenaga menjalankan tugas. 

Memang bagus Mineral Coffee ni. Membantu memerikan tenaga kepada tubuh untuk kekal cergas sepanjang hari. 

Satu lagi, hari-hari sebelum kerja double syift ni, Hana kena kerja syift pagi. Nak bangun pagi punyalah malas. Bila dah bangun tu, rasa mengantuk yang amat. Bila sampai tempat kerja, terus bancuh secawan Mineral Coffee. Lepas sejam minum, terus cerah biji mata. Terus hilang mengantuk. Terus rasa lebih bertenaga nak bekerja. Rasa lebih semangat. Best betul Mineral Coffee ni.

Baru-baru ni ada member tempat kerja nak balik kampung. Bawak bekal Mineral Coffee. Minum Mineral Coffee sebelum bertolak balik. Tak rasa mengantuk katanya. Cerah mata katanya. 

Nak cuba Mineral Coffee? Nak jadi agen/dropship? Contact Hana SEGERA! 011-26438515 (SMS/LINE/WhatsApp/WeChat). 


Tuesday, October 1, 2013

Migrain? Stress? Mineral Coffee?

Assalamualaikum & Hi

Anda STRESS..???

Maknanya anda kurang MAGNESIUM..

Nak tahu cara atasi STRESS?

Jom minum Mineral Coffee!

Kenapa mesti minum Mineral Coffee?

PENTING...!!! Sebab Mineral Coffee... Untuk menurunkan tekanan darah, cegah komplikasi diabetes, anti penuaan, merendahkan risiko sakit jantung, mengubati asthma & migrain.. Juga mencegah penyumbatan salur darah.

Tanda-tanda kekurangan MAGNESIUM :-
◆Cramp
◆Insomnia
◆Risau
◆Angin
◆Sembelit
◆Sakit kepala
◆Obesiti
◆Batu karang
◆Senggugut
◆PMS
◆Masalah pencernaan
◆Reflux

*kajian Mark Hyman, MD

Migrain ni biasanya kita dengar memang tak boleh minum kopi. Tapi... Mineral Coffee ni lain, ada campuran GARAM BULUH yang bersifat alkali & tinggi mineral especially MAGNESIUM.

Kaum cina memang suka ambil garam buluh macam tu sahaja. Kata mereka garam buluh adalah ubat untuk segala penyakit. Kata mereka lagi ubatan moden adalah 'drug', selalunya untuk tahan sakit & mengurangkan simptom bukan menyembuhkan punca penyakit. So sesiapa yang pernah rasa garam buluh tahulah macam mana rasanya. 'Bercinta' jugaklah nak telan.. So dalam Mineral Coffee ni dah ada campuran garam buluh. Sedap & Sihat! Dua-dua dapat.

Testimonial Pengguna :-

1. Hana (owner blog ni sendiri)
Dulu sakit kepala setiap pagi. Boleh dikatakan hari-hari. Selalu mengadu dengan mak. Mak pun naik risau. Suruh check tekanan darah setiap hari. Sometime tinggi, sometime okey. But lepas try Mineral Coffee ni, dah seminggu baru sedar... Eh, dah tak sakit kepala la bila bangun pagi. Rasa macam stress pun dah kurang. Nak pergi kerja rasa happy, tak lagi rasa macam 'alahai malasnya...'

2. Seorang kawan di office introduce Mineral Coffee kepada mak saudaranya yang ada migrain yang teruk. Dulu telan pain killer macam makan kacang untuk kurangkan sakit migrain. But selepas ambil 1 sachet Mineral Coffee, migrain terus hilang sakit kepala. Migrain datang pun sesekali. Dah jarang sakit kepala.

Lagi pun Mineral Coffee ni NO SUGAR ADDED, NO CHOLESTEROL, NO PRESERVATIVE.

Jom TUKAR!
Sesiapa yang dah try, mesti terpikat. Srbab tu kopi ni cepat habis!
Anything to ask, just contact Hana-01126438515
(sms/line/whatsapp/wechat/viber)


Thursday, September 26, 2013

Under Maintainance

Assalamualaikum & Hi

Okey, Hana nak inform you all..
If ada mana-mana link yang you all nak klik tapi tak boleh..
Atau tak dapat klik sebab link berubah..
Hana mintak maaf ye.

Blog ni sekarang sedang dalam penambahbaikan.
Sedang dinaiktaraf.
If anything yang you all nak tanya, nak tahu apa-apa tentang produk..

Just PM hana kat FB : Hana Hazel
Atau
SMS/WhatsApp ke 011-26438515/016-3551634

Segala kesulitan amatlah dikesali.

Friday, September 6, 2013

Kelebihan Mineral Coffee

Assalamualaikum & Hi

Siapa antara readers di sini penggemar kopi? Setiap pagi mesti nak kena minum kopi, kalau tidak rasa macam tak lengkap saja. Kopi jenis apa yang awak minum? Yang perlu ditambah gula @ kopi 3 in 1? Nah... Kalau memang kopi menjadi minum wajib minum setiap hari... Hana cadangkan jom try Mineral Coffee pulak. Sure jatuh cinta!

Kajian menunjukkan bahawa jika seorang wanita minum 2-3 cawan kopi sehari, mereka dapat mengurangkan risiko kematian kerana penyakit jantung sehingga 24%. Ini menunjukkan bahawa pentingnya kita memilih bahan minuman yang betul untuk diminum & jika nak minum kopi mesti nak pilih kopi yang terbaik untuk kesihatan kan?

Namun demikian memang susah nak cari kopi yang elok untuk badan kita. Kopi yang ada dipasaran kebanyakkan diletakkan macam-macam sweetener kan? Kebanyakkan kopi mempunyai kandungan lemak yang tinggi. Premix coffee yang ada pun tinggi dengan kandungan gula. So now ada Mineral Coffee, bolehlah diminum sebagai altenatif kepada pelbagai minuman di luar sana.

So now, jom baca tentang Mineral Coffee.

Berikut adalah senarai bahan utama dalam Mineral Coffee :

1. Biji Kopi Robusta - biji kopi yang digunakan untuk pembuatan Mineral Coffee. Berbau wangi & by nature, air rebusannya terasa pahit. Diambil daripada pengeluar robusta terbaik dunia, Vietnam.

2. Garam Buluh - merupakan garam berkualiti tinggi yang diimport oleh syarikat KAEAM Trading di
Korea. Satu-satunya syarikat yang diiktiraf ketajaan Korea untuk mengeluarkan garam buluhbermutu tinggi.


3. Magnesium - terkandung dalam garam. Sangat penting untuk penyerapan kalsium dan menjaga kesihatan jantung. Apabila kalsium diserap dengan baik, tekanan darah jadi stabil. Badan akan berada dalam keadaan tenang.

4. Chlorogenic Acid - sejenis protein yang dapat menghalang penyerapan gula dalam darah. Ia juga membantu mengawal berat badan. Inilah keunikan Mineral Coffee jika dibandingkan dengan kopi 3 in 1 lain. Mineral Coffee bersifat anti-obesiti.

Kelebihan Mineral Coffee :
★ Kaya dengan antioksidan
★ Kaya dengan bahan mineral & elemen surih seperti magnesium, zink, kalsium & kalium
★ Hilangkan keletihan fizikal dan mental
★ Melegakan tekanan

Mineral Coffee sesuai untuk :

1. Pesakit darah tinggi - membantu mengawal tekanan darah supaya lebih stabil. Ia dikongsikan oleh seorah pesakit darah tinggi yang menyemak tekanan darah beliau sebelum dan seminggu selepas minum Mineral Coffee.

2. Pesakit Insomnia - kebiasaannya pesakit insomnia ini antara lain masalahnya ialah kalsium tidak diserap dengan baik oleh badan, maka badan mereka masih cergas & tidak tenang untuk proses tidur. Kandungan 
magnesium di dalam Mineral Coffee membantu penyerapan kalsium berjalan lebih baik. Seterusnya badan aksn beransur tenang & dapat tidur dengan baik.

3. Pesakit Migrain - elemen garam buluh akan membantu melancarkan perjalanan darah & mengelakkan migrain serta migrain.

4. Pesakit Kencing Manis - garam buluh membantu falam menyimbangkan gula dalam darah dengan adanya Chlorogenic Acid. Pesakit juga harus mengambil kira nasihat doktor.

5. Pesakit dengan HB rendah - contohnya ibu hamil yang mempunyai HB yang rendah boleh cuba minum Mineral Coffee. Magnesium di dalam Mineral Coffee juga boleh meningkatkan jumlah HB ke paras normal.


Kebaikan Minum Kopi

Assalamualaikum & Hi

Malam ni nak cerita tentang kopi. Maklumlah baru lepas minum Mineral Coffee, nak kekal segar untuk terus bekerja malam ni. Kepada penggemar kopi yang belum tahu apa kebaikan minum kopi, jom baca sikit.
Mesti readers semua pernah dengar statement yang mengatakan minum kopi tak bagus untuk kesihatan. Kita di momokkan dengan cerita minum kopi membahayakan kesihatan, tak bagus... bla... bla.. Sedangkan profesor-profesor di Eropah, pasti ada secawan kopi di tangan mereka. Tapi mereka katakan kepada kita bahawa kopi tidak bagus untuk kesihatan. Tak apa, jom kita tengok dulu..




Kebaikan Kopi yang Tidak Pernah Diceritakan.

1. Hidup Lebih Lama
Satu kajian yang dijalankan di Institut Kanser Kebangsaan di US mendapati orang yang minum kopi pada kadar keperluan biasa (1-3 cawan sehari) setiap hari, hidup lebih lama berbanding orang tidak minum kopi. Ininberpunca daripada antioksidan semulajadi yang tinggi dijumpai dalam kopi. Kopi juga dapat mengurangkan KETAGIHAN seseorang terhadap ROKOK.

2. Mencegah Penyakit
Dalam kajian yang dijalankan di Universiti Harvard pula, penyelidik mendapati minum kopi 1-3 cawan sehari boleh memberi faedah kepada kesihatan secara dramatik.
-Sebagai contoh, pengambilan kopi boleh mengurangkan risiko diabetes (kencing manis).
-Selain itu, dapat juga mengurangkan risiko penyakit Parkinson sebanyak 80%, kanser kolon sebanyak 25% dan kanser payudara sebanyak 40%.
-Kajian yang dijalankan di Jabatan Perubatan Keluarga di Seoul, Korea mendapati penurunan risiko terkena stroke adalah 25% bagi peminum kopi sekurang-kurangnya 1 cawan sehari.
-Manakala kajian di Finland pula mendapati penurunan sebanyak 12% untuk risiko stroke jika individu mengamalkan minum kopi 4 cawan sehari.
-The Nurses Health telah mengkaji ramai jururawat wanita selama 26 tahun mengenai penyakit gout. Keputusan menunjukkan jururawat yang kerap minum kopi sehingga 4 cawan kopi berjaya mengurangkan risiko terkena penyakit gout.

3. Bersenam
Sebelum anda bersenam di gym @ dirumah, lebih baik mulakan dengan minum secawan kopi. Ini kerana, selepas minum kopi, badan akan mengeluarkan hormon endorfin. Hormon ini akan meningkatkan lagi prestasi anda serta dapat bersenam dengan lebih baik lagi. Kafein dalam kopi juga meningkatkan tenaga.

4. Kemampuan Kognitif Lebih Baik
Minum kopi pada kadar yang betul (1-3 cawan sehari) boleh meningkatkan kemampuan kognitif anda. Penyelidik di California telah menjalankan ujian memorijangka pendek kepada individu . Dikatakan kafein dalam kopi dapat menghalang pembentuk plak beta-amyloid dalam otak. Sekaligus menjadikan otak berfungsi dengan lebih baik.

5. Kesihatan Yang Lebih Baik
Terdapat lebih kurang 1000 antioksidan yang terdapat dalam kandungan secawan kopi. Antioksidan ini boleh memberi manfaat dalam pelbagai cara. Antaranya adalah dapat membantu menyingkirkan toksin yang mungkin menyebabkan kanser, meneutralkan radikal bebas yang boleh menyebabkan badan anda cepat naik dan masalah kesihatan lain.

Sumber dipetik daripada cheqppjoy.blogspot.com

Sunday, August 18, 2013

Marine Essence Bamboo Salt Nourishing Shampoo

Assalamualaikum & Hi

Another new product to introduce.

Marine Essence Bamboo Salt Nourishing Shampoo.



Untuk kulit kepala & rambut yang lebih sihat.

Untuk mereka yang ada masalah :-
  • Gatal kulit kepala
  • Kelemumur
  • Rambut gugur
Boleh try shampoo ni. Confirm puas hati. 99% masalah kulit kepala & masalah rambut akan selesai. Ramai yang berpuas hati. Jom try.

Berminat? Kindly contact me A.S.A.P
Email : hanaradzi12@gmail.com
FB : Hana Hazel
Page : ST Online Shop
Instagram : hanaradzi
Twitter : hanaradzi12

Nak jadi agen dropship/pengedar/stokis ME? Amat digalakkan. Tak ada modal, boleh start dengan agen dropship. Ada modal? Keuntungan lebih besar. Pilihan di tangan anda.




Marine Essence Bamboo Salt Nourishing Body Wash

Assalamualaikum & Hi

Jom Hana nak perkenalkan new product..

Marine Essence Bamboo Salt Nourishing Body Wash.. 




Body Wash ni sangat sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah kulit. 

Kalau ada masalah :-
  • Ekzema
  • Gatal-gatal
  • Bahagian bawah ketiak gelap
  • Kulit sensitif
Bolehlah gunakan Body Wash ni. Bau pun harum. Bestlah guna body wash ni. Seisi keluarga boleh guna. 

Berminat? Kindly contact me A.S.A.P!
Email : hanaradzi12@gmail.com
Page : ST Online Shop (PM us first, then we will reply u)
Instagram : hanaradzi
Twitter : hanaradzi12
Contact No. : 011-26438515

Nak jadi agen dropship/pengedar/stokis? Amat digalakkan. Tak ada modal, kami bantu. Boleh start jadi agen dropship. Kalau ada modal, keuntungan lebih besar. Pilihan ditangan anda.




Wednesday, July 31, 2013

Mana Satu Pilihan Hati?

Assalamualaikum & Hi

Agak buntu la sekarang ni..
Tak tahu mana satu nak pilih. Kalau ikutkan dua-dua nak. Hehee..
Bekenan betol dengan Note 10.1 tu..
Pastu ni ada pulak yang latest.. Tab 3 8.0...
Alahai teknologi..

Tak terkejaq chek dibuatnya... Tapi sekarang, Hana nak minta pendapat readers tersayang la pulak..
Apa kata anda?

Jom tolong Hana buat pilihan..






Manfaat BioVelosity Sleep Mate

Assalamualaikum & Hi

Siapa yang patut/WAJIB gunakan BioVelosity Sleep Mate ni ye?
Kalau korang ada masalah berikut..
Memanglah WAJIB gunakan BVSM ni sebagai teman tidur..

Jom tengok...

Manfaat BVSM yang membantu melegakan masalah berikut :-
  • Sakit Kepala
  • Sakit lutut/sendi
  • Sakit Otot
  • Ketegangan Leher
  • Kebas Kaki/Tangan
  • Senggugut
  • Sakit Perut
  • Gout
  • Stroke
  • Tekanan Darah Tinggi
  • Kencing Manis
  • Gastrik
  • Stress
  • Gaya Hidup Tidak Sihat
  • Terdedah kepada RADIASI
  • Gangguan tidur/INSOMNIA

Gangguan tidur/berdengkur




Insomnia


Testimoni BioVelosity Sleep Mate

Assalamualaikum & Hi

Terlalulah baiknya BVSM ni kepada kesihatan penggunanya..
Terutamanya yang pernah/ada masalah ni..[LINK]

Review tentang BVSM.. [TESTIMONI PENGGUNA]
Ternyata BioVelosity Sleep Mate ni menjadi 'killer product' selepas Premium Beautiful Corset.

*******************************************************************

Testimoni 1 : Aura Pulih Selepas 1 Malam Bersama BVSM (Puan Aida)

Sebelum ni saya sukar TIDUR...sering letih dan tidak bermaya.. rasa kurang berkeyankinan terhadap diri sendiri.. mudah marah.. sering stress.. sukar untuk fokus dan cepat putus asa.. macam-macam masalah kesihatan yang datang.. asyik bergaduh je dengan suami.. Yang paling menggusarkan, keadaan kewangan semakin merosot.. Project tak close, produk tak laku.. kawan-kawan menjauhkan diri.. semua benda tak jadi. Rupanya berpunca daripada AURA saya yang semakin mengecil dan merosot. sebab kurang tidur je..!!!

Tetapi semuanya berubah, BIO VELOSITY SLEEP MATE telah membuatkan saya tidur lena!! Kini saya menikmati tidur yang lena, kembali sihat, ceria, riang dan berkeyakinan diri. Bersemangat kental.. Masalah kesihatan pun menjauh pergi.

Dengan encik suami pun semakin mesra dan intim.. Yang paling bestnya keadaan kewangan kembali pulih.. BISNES kembali meletop!!! Buktinya saya mendapat sale dan bonus 5X ganda lebih besar.

Anda juga patut memiliki BIO VELOCITY SLEEP MATE untuk mendapatkan 7 K :-
  • KESIHATAN
  • KECANTIKAN
  • KEINTIMAN
  • KEBAHAGIAAN
  • KEJAYAAN
  • KEKAYAAN
  • KEBERKATAN

******************************************************************

Testimoni 2 : Sakit Kaki Sembuh dalam 15 Minit (Perkongsian Puan Zuriati)

Ari tu ada makcik tu datang terdengkot-dengkot sakit kaki. Peluk BVSM dalam 15 minit. Japgi dah boleh jalan macam biasa. Siap boleh sujud dan jalan selamba je..

Haa.. Betul.. Semua terpegun tengok makcik tu.. Makcik tu pulak siap demo bangun dari sujud.. Sebab selama ni kalau solat dia nak bangun tu kena menonggeng dulu. Lepas 15 minit peluk BVSM, dia boleh bangun dengan mudah.. Tanpa rasa sakit.. Betul la ati, saya tengok dengan mata saya sendiri.. Memang terang, jelas, nyata depan mata sy.. Insyaallah, pasti ramai yang dapat kita bantu dengan BVSM ni..


*****************************************************************

Testimoni 3 : Tidur Lebih Nyenyak Tanpa Sakit Badan (Perkongsian Puan Intan Diana)

Alhamdulillah...gembira bila mak & abah semakin suka dengan pelapik tilam ni. Abah cakap dah lama dia tak dapat tido senyenyak ni. Selalunya tiap-tiap malam akan terjaga sebab sakit badan. tapi sekarang abah & mak dapat tido yang sangat berkualiti. TQ Allah kerana memberikan aku rezeki untuk menghadiahkan BV Sleep Mate ni.. Tak sabar nak dapatkan untuk diri sendiri punya stok sebab stok sangat limited. So dapat beli satu je dulu.


Friends, i suggest utk uols dapatkan Bio Velosity Sleep Mate ni especially kita yang dah berkerjaya.. hanya tidur yang berkualiti dapat menghilangkan stress.. Believed me you will not dissappointed..


******************************************************************

Testimoni 4 : Sakit kepala hilang dalam 5 minit (Perkongsian Puan Nor Azila)

Assalamualikum wbt..
Bio Velosity Sleep Mate > Pertama kali TQ Allah kerana menemukan produk yang "OWESOME"!!! Perkongsian Hebat Consultant dari HQ pun sangat owesome..Teruja dengan keberkesanannya yang sangat MIRACLE!!!

Semalam sakit kepala yang sangat teruk.. Nak pergi kerja pun rasa malas sangat.. Dah makan ubat, sapu minyak rasa lega la sikit. Pastu teringat Bio Velosity yang saya beli tempoh hari. Saya peluk BVSM tu, alhamdulillah after 5 minit, sakit kepala beransur hilang. Rasa macam tak percaya tapi inilah realiti. Anda patut mencubanya, barulah boleh beri perkongsian. Jadi, moral of the story, apa jadi Bio Velosity Sleep Mate mesti ada satu setiap rumah dan setiap keluarga, paling kurang pun mesti ada satu..


*******************************************************************

So... Apa kata anda pula?
Tak nak try lagi ke?
Tak pun...Sangatlah sesuai kiranya kita hadiahkan kepada ibu bapa yang dah bersusah
payah besarkan kita..
Bekerja dengan tulang empat kerat nak besarkan kita.
Cuba tenung wajah kedua orang tua kita tu masa dia tengah tidur...
MasyaAllaah...Pasti akan gugur air mata kita kan?
Tak percaya? Try la tenung dalam-dalam wajah tua mereka...

Ada duit yang banyak pun kalau dapat beli katil mewah dan cantik...
Belum tentu dapat bagi tidur yang BERKUALITI...

Nak dapatkan BVSM?

Hubungi saya :


011-2643-8515 (LINE/Whatsapp/WeChat/SMS)

Email : hanaradzi12@gmail.com
















Baju Raya Pilihan?

Assalamualaikum & Hi

Tadi dah mintak izin dengan doc. untuk home leave..
Doc. izinkan..
Jadi....Di bawah adalah hasilnya..Hehehe....






Alhamdulillah.. Memang memenuhi citarasa..
Cuma...Tak 100% la..
Sebab warna yang nak tak ada..
Tapi asalkan rasa berkenan.. Rembat saja..!

Hurmm... Pilihan korang yang macam mana? Bunga-bunga? Manik koran penuh satu baju ke? Atau suka yang ada batu manik koran bunga bahagian tengah saja? Atau perhiasan bahagian mana yang korang suka terlihat?

Bagi Hana, Hana suka hiasan lebih kepada bahagian bawah baju.. Kebanyakkan corak manik @ bunga semuanya tertumpu pada bahagian atas (dada). If orang yang bertudung macam Hana, mana nak mau nya hiasan lebih kepada bahagian dada tu.. 

Antara baju yang Hana suka sangat tengok...










Haaa... Amacam... Cantik tak? Cantik tak?
Sungguh jatuh CINTA dengan design-design diorang ni tau..!!!




BioVelosity Sleep Mate

Assalamualaikum & Hi

Jom Hana nak kenalkan 'new product' yang semestinya memberikan 1001 kebaikan
kepada si penggunanya.




KEISTIMEWAAN BVSM
  1. Meningkatkan metabolisma tubuh
  2. Mengaktifkan fungsi sel
  3. Menggalakkan peredaran darah
  4. Meningkatkan pertahanan badan & sistem imuniti
  5. Meningkatkan tahap medan tenaga
  6. Menstabilkan emosi & mengurangkan tekanan
  7. Memulihkan tenaga, memperbaiki & mengaktifkan sel dalam badan
  8. Bersemangat & bertenaga
  9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi
  10. Menimbangi & mengharmonikan fungsi fizikal
  11. Melegakan kepenatan & kesakitan
  12. Merangsang & menyelaraskan sistem saraf autonomik
  13. Menggalakkan fungsi jantung
  14. Meningkatkan kualiti tidur




Tuesday, July 30, 2013

Kelebihan Herba Maharani

Assalamualaikum & Hi

Kali ni jom kita tengok apakah kelebihan Herba Maharani ni.

  1. Herba Maharani mampu mencuci rahim wanita dengan baik.
  2. Melancarkan peredaran darah dan melambatkan proses penuaan.
  3. Mencantikkan kulit yang kusam.
  4. Mencerahkan wajah yang gelap dan menghilangkan jeragat.
  5. Mampu menghilangkan lenguh-lenguh badan. Walaupun aktif beraktiviti, anda tidak merasai keletihannya.
  6. Juga sebagai usaha untuk mendapatkan zuriat bagi yang sedang berikhtiar untuk hamil.





Kehebatan Herba Maharani

  • Menyelesaikan masalah haid tidak teratur
  • Masalah senggugut, keputihan, kekuningan
  • Antibakteria (sekitar faraj)
  • Melegakan sakit pinggang, lutut & sendi
  • Melegakan migrain & angin dalam badan
  • Menguatkan buah pinggang & hati
  • Menghilangkan urat yang timbul
  • Masalah kencing manis
  • Menghilangkan bau mulut (terutamanya semasa bangun pagi)
  • Menyelesaikan masalah buasir (kecil)
  • Merangsang hormon estrogen, progesterone & androgen (hormon seks)
  • Memperbanyakkan susu badan selepas bersalin
  • Kesuburan & awet muda
  • Mencantikkan, menegangkan dan melicinkan kulit
  • Menaikkan seri muka
  • Menegangkan payudara
  • Menghilangkan kelesuan & muka pucat
  • Melambatkan proses menoupause
  • Menghilangkan masalah perpeluhan waktu malam
  • Menguatkan antibodi/imunisasi
  • Menguatkan otot rahim & peranakan
  • Amalan semasa berpantang
  • Menambah darah selepas bersalin

Testimonial Herba Maharani




Bagi yang sedang berikhtiar untuk hamil..


Kenali Herba Maharani

Assalamualaikum & Hi

Tahukah anda apakah itu Herba Maharani?
Bagi yang telah mencubanya pasti telah merasai akan kehebatan Herba Maharani ni.
Confirm happy dengan resultnya.

Apakah Herba Maharani?

Herba Maharani adalah dibuat khusus untuk kaum wanita. Ramuan utama 'Wuji' (Gallus Gallus Domesticus, Cornu Cerves Nippon dan pelbagai jenis herba cina yang bernilai.
Berfungsi mengekalkan dan memperkukuhkan kesihatan, melancarkan peredaran darah dan menyelaraskan kitaran haid yang tidak teratur.

Kesesuaian :

> menyihatkan badan dan melegakan kesihatan
> menyelaraskan ketidakselesaan semasa tempoh haid

Cara Pengambilan :

> 1 biji 2 kali sehari
> diminum bersama air




Beminat Untuk Memulakan Perniagaan?

Assalamualaikum & Hi

Selamat petang readers tersayang...
Apa khabar anda petang ini? Hope kalian sentiasa berada dalam keadaan sihat & sejahtera di bawah perlindunganNYA.
Hana rasa dah better sikit ni.

Baiklah sebelum Hana merapu meraban entah apa-apa tanpa makna. Jom Hana kongsikan macam mana nak jadi usahawan yang berjaya..
Eceh.. Hehehe...
Bukanlah begitu yang Hana maksudkan sebenarnya...
*haa..see..tak ke merapu meraban tu...

Ok macam ni, straight to the point lah..
Hana nak buka peluang pernigaan untuk anda di luar sana yang berminat nak mulakan perniagaan.

Berikut adalah 2 jenis pelan perniagaan yang Hana nak tawarkan kepada anda :-
  1. Tanpa Modal ( dropship )
  2. Dengan Modal ( modal flexible)
Jadi, pilihan di tangan anda. Hanya perlu buat pilihan. Anda buat, anda dapat. Mari Hana terangkan bagaimana pelan perniagaan ni dapat membantu anda memulakan langkah pertama sebagai peniaga berjaya.

Antara kelebihan menjadi AGEN DROPSHIP :-
  • Tiada kos/modal
  • Tiada risiko kerugian
  • Tidak perlu menyimpan stok
  • Order hanya bila ada permintaan daripada pelanggan
  • Tidak perlu bersusah payah membungkus produk, bersusah payah ke pejabat pos dan lain-lain
Manalah tahu dengan memulakan langkah bijak ini, anda bakal menjadi stokis/pengedar untuk produk-produk hangat kami. Dapat menjana pendapatan sampingan, menambah duit poket. Nowadays, ramai yang merungut duit gaji tak cukup untuk tampung perbelanjaan bulanan. Jadi, rebutlah peluang ni SEGERA.

Bagi yang nak mulakan pernigaan dengan modal flexible, ia memang sangat-sangat menguntungkan. Kali pertama join biz ni, anda akan dapat bonus pertama. Bonus 4 angka pasti dalam genggaman. Berkenaan pelan pernigaan ni, kena contact Hana. Kita chatting-chatting, meeting-meeting barulah seronok nak bercerita. Memang sangat mengujakanlah. 

Buat masa ni, sesiapa yang join biz ni, akan dapat first bonus 4 angka...RM 4500 tau...! Bukan sikit tu. Macam-macam boleh buat dengan bonus macam tu. Nak-nak lagi dah dekat raya ni. Banyak duit keluar kan buat belanja persiapan raya. Lepas raya dah habis duit pulak. Jumlah bonus ni akan diubah bila-bila masa oleh company. Boleh jadi kurang, boleh jadi lagi BANYAK!

So now, pilihan di tangan anda. Anda buat, anda dapat. Go, Go, Chaiyokkk!!!

Senarai produk :-
  • Bamboo Salt Marine Essence Body Wash
  • Bamboo Salt Marine Essence Shampoo
  • Mineral Coffee
  • Lactolite
  • Herba Maharani
  • BB Plus
Jom JANA PENDAPATAN bersama kami. Tiada modal kami boleh bantu. Ada modal, keuntungan lebih besar. Jom sama-sama kongsi keuntungan/pendapatan. Jom sama-sama jadi peniaga berjaya.



















Berminat?
Boleh hubungi Hana SEGERA!

011-26438515 (WeChat/Whatsapp/LINE/SMS)
Email : hanaradzi12@gmail.com







Dysmenorrhoea

Assalamualaikum & Hi

Apakah itu 'Dysmenorrhoea'?

Ia merupakan sakit yang dialami semasa seorang wanita ketika datang haid atau dikenali sebagai senggugut dalam bahasa mudahnya. 
Adakalanya sakit ini boleh menyebabkan gangguan dalam kehidupan hariannya. 
Sesetengah wanita bernasib baik kerana tidak mengalami 'dysmenorrhoea' ini.

Bagaimana Melegekannya?

'Dysmenorrhoea' boleh dilegakan dengan pengambilan ubatan seperti analgesik/tahan sakit. 
Contohnya Paracetamol, Voltaren, Celebrex dan seumpamanya. 
Namun sedarkah kita bahawa pengambilan ubatan seperti ini akan mendatangkan kesan tidak baik untuk jangka masa panjang. 
Terlalu bergantung dengan ubatan boleh mendatangkan kesan sampingan yang tidak baik.

Premium Beautiful ~Long Girdle~

Jika anda adalah tergolong dalam katagori yang mengalami sakit menstrual yang teruk, anda patut mencuba aplikasi 'Long Girdle'. 
Ia mampu mengawal tahap kesakitan anda seterusnya melegakan 'dysmenorrhoea' anda. 
Dengan kebaikkan dan kelebihan yang terdapat dalam korset pakaian asas Premium Beautiful ini, kesihatan luaran dan dalaman anda akan terpelihara.

Testimonial

Dengan itu Hana ingin berkongsi sedikit pengalaman Hana sendiri menggunakan 'Long Girdle' semasa menstrual. 
Hana memang ada masalah senggugut yang boleh dikatagorikan agak teruk. 
Adakalanya terpaksa menelan pil tahan sakit untuk menghilangkan sakit senggugut ini. 
Tapi selepas pemakaian 'Long Girdle', Hana rasa sangat selesa. 
Sakit senggugut yang dirasa juga amat minima. 
Rasa sangat selesa seolah-olah tidak mengalami menstrual seperti selalunya.

Jadi anda juga boleh cuba. Kesihatan dalaman & luaran akan terjaga. 
Mudah, Selamat & Berkesan.



Long Girdle



Herba Maharani Diluluskan Oleh Kementerian Kesihatan

Assalamualaikum & Hi











Herba ini mendapat pengiktirafan HALAL oleh Pertubuhan China Islamic Association.
(Badan di luar negara yang diiktiraf JAKIM)

Ketiadaan logo HALAL pada produk hanyalah disebabkan PRODUK adalah dari LUAR NEGARA (China) dan JAKIM tidak boleh meletakkan logo HALAL di situ.

Juga diluluskan oleh KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA 
MAL 20014419T

Monday, July 29, 2013

Testimoni Mineral Coffee

Assalamualaikum & Hi

Kepada yang belum cuba Mineral Coffee ni,
Mesti cuba!
Rasai kehebatan Mineral Coffee ni.
Pengguna berpuas hati dengan pelaburan sihat bersama 
Mineral Coffee..!!!

Pn. Siti Asmah (Kulai)
Untuk kulit, MC memang dah terbukti keberkesanannya pada suami saya sendiri.. Sebelum ni suami, alami masalah jerawat belakang badan yang agak teruk.. Selepas amalkan meminum MC, alhamdulillah jerawat tak tumbuh lagi.. Kesan parut pun pudar!!

Pn. Azuranor (Pontian)
Alhamdulillah setelah hampir 5 bulan mengamalkan mineral coffee sebagai minuman harian, kesihatan semakin baik terutama diabetes dan darah tinggi saya.

Pn. Suryani (Ayer Tawar)
Memang sedap..Baunya harum.. minum pagi kenyang sampai tengah hari.. Rasa rugi kalau tertinggal minum sehari..

Cikgu Zatiah (Melaka) 
Saya suka mineral coffee! Sedap, berkhasiat.. Minum memang bertenaga!

Pn. Arnila Johari (Benut)
Sehari tak minum mc rasa lemah badan saya ni. Mc memang power, darah rendah saya dah ok! Syukur ya allah.

Sharulniza (Kedah)
Mineral Coffee sungguh hebat. sudah menjadi rutin harian kami!

Mummy Nysa (Serdang)
Tanpa mineral kopi hidup tak selesa!! Saya dulu pun x minum kopi sakit kepala. Tapi setelah saya menjadi pengguna tegar mc. Badan saya jadi cergas x lemah lagi!


Berminat untuk dapatkan Mineral Coffee? 
Atau berminat untuk jadi pengedar/agen sah Mineral Coffee?

Boleh hubungi saya :
Email : hanaradzi12@gmail.com
SMS/LINE/Whatsapp/WeChat : 011-26438515

Premium Beautiful Pilihan Terbaik

Assalamualaikum & Hi

Ada masalah berat badan?
Rimas tengok lemak menggelebeh kiri kanan?
Bakal mendirikan rumah tangga?
Bakal menjalani tempoh berpantang?
Risau saiz badan yang semakin membesar?
Masalah sakit belakang?
Slip disc?
Migrain?
Gastrik?

Usah risau usah bimbang. Kami ada penyelesaiaannya. Kami sedia membantu.

Bagi yang mempunyai isu berat badan berlebihan, Premium Beautiful adalah pilihan terbaik. Anda tak perlu risau untuk berbelanja besar setiap bulan bagi mengekalkan tubuh yang langsing.

Cukup hanya sekali keluarkan perbelanjaan, anda dapat manfaatnya sepanjang hayat. Seperti yang diketahui, Premium Beautiful adalah korset pakaian asas yang direka 70% untuk manfaat kesihatan & 30% untuk manfaat kecantikan.

Dengan pemakaian PB secara konsisten 8jam/sehari, anda akan dapat tubuh yang diidamkan tanpa perlu berbelanja besar setiap bulan untuk restock supplement/pil/kos perkhidmatan spa@gym.

Hanya sekali pembelian PB anda tak perlu risau nak tukar cangkuk/bra/girdle bila saiz badan anda mula mengecil @ setelah anda mendapatkan bentuk & saiz badan yang ideal. Kuasa regangan 360 degree membuatkan anda rasa sangat selesa. Ia meregang mengikut saiz tubuh pemakainya. Sebab itulah anda tidak perlu risau memikirkan nak tukar cangkuk atau lain-lain.

Premium Beautiful Corset juga mendapat anugerah Superbrand tau. Bukan calang-calang produk. Telah berada di pasaran lebih kurang 20 tahun. Tak perlu diragui lagi kehebatan & keberkesanannya.

Anda cuba
Anda rasa
Anda tahu

Pilihan di tangan anda.