Sunday, January 11, 2015

Umpama Kerusi Urut

Assalamualaikum & Hi


Pernah you all duduk atas kerusi urut macam dekat shopping complex tu? Bila penat shopping berehat sekejap sambil diurut atas kerusi urut. Pernah tak?


Yang macam begini la..

Hana selalu la jugak. 

Kelegaan tu memang ada. Cuma kesedapan urutan badan tu tak sama macam berbaring atas Bio Velocity Sleep Mate.

Memang tiada tandingan lah. 

Beli sekali saja. Tapi boleh guna berulang kali. Just hamparkan atas katil sebagai pelapik tilam. Selain dapat hilangkan lenguh-lenguh di badan, macam-macam lagi yang baik untuk kesihatan. Multifunction katakan..Sebenarnya ramai yang dah tahu apa fungsi Bio Velocity Sleep Mate ni.. Bagi yang belum tahu tu, mari Hana bagitahu sedikit sebanyak tentang kebaikan BVSM ni..

1. Membantu mereka yang mempunyai masalah kesihataan. Contoh : kencing manis, tekanan darah tinggi, insomnia (sukar tidur), lumpuh, dan seumpamanya lah..

2. Regulasi semula sistem peredaran darah dalam tubuh kita. Melancarkan balik la peredaran darah kita.

3. Melegakan tekanan. Sibuk seharian di pejabat, balik rumah menguruskan rumah tangga pulak (bagi wanita). Mesti stress kan..? Just baring atas BVSM ni. In sha Allaah akan okey & tenang. Lagi tenang jangan lupa zikrullah, selawat ke atas nabi muhammad s.a.w..

4. Memberikan tidur & rehat yang lebih berkualiti. Contohnya, ada sesetengah daripada kita tidur dah 8 jam dah ni, tapi still rasa letih lesu, malas nak bangun pagi. Itu salah satu tanda tidur kita yang 8 jam tu belum memberikan tidur yang berkualiti untuk tubuh kita.

Haa.. kalau nak tahu lebih detail, boleh directly contact Hana tau. Jangan malu jangan segan ek. Hana tak makan orang tau.. Hehehe.. (^_^)..


Haa.. Penting tak tidur yang berkualiti ni?

BVSM ni sesuai digunakan oleh semua peringkat umur ye. Jadi daripada usia 1 hari hinggalah 100 tahun sekalipun tiada halangan untuk gunakan BVSM ni.

No comments:

Post a Comment

Do leave your comment here. Thank Q dear readers.