Sunday, July 28, 2013

Tips Penting Pemakaian Premium Beautiful

Assalamualaikum & Hi


1. Pakai Secara Konsisten 8 Jam Sehari
Untuk mendapatkan kesan yang baik, anda digalakkan memakai PB secara konsisten 8 jam setiap hari. So untuk yang bekerja, anda boleh pakai pagi masa nak pergi kerja, lepas balik kerja, buka la. Simple kan? No more exercise, pill @ etc.. Dengan memakai PB secara konsisten dapat membantu anda dalam pembentukkan dan penurunan badan..Pada waktu malam atau masa nak tidur, boleh pakai waist nipper/bengkung untuk anda yang mengalami sakit belakang, kesukaran tidur..Caranya, hamparkan atas tilam, kemudian tidur atas Waist nipper tu. Tak percaya? Cubalah. Baru tahu.

2. Cara pengendalian di toilet
Ketika anda mahu membuang air kecil/air besar, anda tidak perlu risau mcmana nak buka PB, sebab anda akan di ajarkan cara paling senang dan mudah.

3. PB adalah pakaian dalam anda.
Jangan tak tahu, bila anda memakai PB, anda tidak perlu pakai bra @ panty yang lain kerana PB adalah pengganti kepada pakaian dalam anda. Ini adalah kita akan mendapat direct contact F.I.R di dalam PB dengan kulit kita.

4. Ketika datang haid
Di bolehkan memakai seluar dalam ketika datang haid untuk memudahkan memakai pad.

5. Healing Crisis / Krisis Penyembuhan
Jangan terkejut sekiranya anda mengalami kegatalan, pening kepala, dan sakit belakang kerana ini hanya sementara. Krisis penyembuhan berlaku menandakan badan anda sedang mengeluarkan toksid melalui perpeluhan. Sekiranya anda mengalami pening kepala, segeralah minum air. Sekiranya mengalami kegatalan, segera mandi dan rendam Premium Beautiful dengan air suam. Anda perlu bersabar dan teruskan pemakaian. 

6. Minum air sekurang-kurangnya 8 gelas sehari
Disarankan untuk minum air yang banyak kerana FIR di dalam Premium Beautiful memerlukan air yang banyak untuk bertindak. 

Selamat Mencuba!

No comments:

Post a Comment

Do leave your comment here. Thank Q dear readers.