Sunday, July 28, 2013

Fakta Premium Beautiful

Assalamualaikum & Hi

Fakta berikut yang anda perlu tahu tentang Premium Beautiful Corset.

1. (a) Long Bra

Cawan coli dengan 3 keping jahitan stereoskopik dapat menolak ke atas, menyokong dan menetapkan kedudukan buah dada.

Rawan keluli memori berfungsi untuk menetapkan dan menyokong buah dada.

Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian depan coli dapat menyelaras perut buncit lalu meninggikan kedudukan kontur buah dada.

2 batang keluli berupaya untuk menyelaras dan membentuk kontur badan.

Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian belakang coli dapat menutupi bahagian belakang badan, dapat menyelaras lebihan lemak pada bahagian belakang, turut mengatasi masalah berbadan besar.

Turut berfungsi mencegah kanser payudara.

1. (b) Short Bra

Sesuai dipakai oleh wanita hamil. Bertujuan mengekalkan postur buah dada agar tetap berada di kedudukan dan postur yang baik. Juga membantu memperbanyakkan susu.

2. Waist Nipper

7 batang keluli memori dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk.

Rekaan inik berdasarkan potongan rangka badan manusia, memperkuat pengagihan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan punggung secara serata. Turut mencapai kesan pembentukan badan yang seimbang.

Tali kenyal yang diimport dari Jepun, membantu menyelaraskan kontur pinggang. Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu. Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.

Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.

3. Long Girdle

Sebanyak 32 kepingan jahitan stereoskopik, berdasarkan teori mampatan berserpihan, mengagihkan lebihan lemak ke arah bahagian badan yang bersesuaian.

Rekaan dan jahitan unggul cawan pinggul dapat memperbetulkan pinggul yang lentur, membentuk kontur pinggul yang mempesona dan meninggikan pinggul. Mengasingkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lemak pada peha ke dalam cawan pinggul dan membentuk kontur pinggul yang sempurna.

Dilengkapi dengan kain jenis kapas yang selesa pada bahagian dalam pinggang seluar dapat memperbaiki dan membentuk kontur pinggang yang mempesona. Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.


Full Set of Premium Beautiful 1. Long Bra

2. Short Bra

3. Long Girdle

4. Waist Nipper

Berminat untuk FREE trial? Contact Hana 011-26438515 (SMS/LINE/WhatsApp/WeChat)


No comments:

Post a Comment

Do leave your comment here. Thank Q dear readers.