Tuesday, November 26, 2013

PROMOSI Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)

Assalamualaikum & Hi

Dah hampir pukul 11 malam la kawan-kawan.. Ada yang dah masuk tidur tu... Lena ke....? Ke masih pusing kiri pusinh kanan lagi? Mata tak mahu lelap dari tadi.. Puas dipejam, tak juga lena. Macam mana kan.. Esok nak kerja..

Haa.. Yang mana tersinggah kat blog Hana ni.. Apa kata GRAB promosi ni cepat-cepat! Yang mana nak jana pendapatan sampingan dengan modal rendah, inilah masanya!
PROMOSI Bio Velocity Sleep Mate..

Beli 3 unit Bio Velocity Sleep Mate dan dapatkan HARGA ISTIMEWA untuk unit ke-4. Selain tu, dapat REBATE juga tau! Berbaloi-baloi nak berbelanja untuk BVSM sekarang!
"Ish.. You.. Banyak sangat sampai 4 unit BVSM. Nak buat apa banyak-banyak.. Lagi pun, I nak 1 unit je. Macam mana I nak dapatkan harga istimewa tu berserta REBATE?"
Nak tahu bagaimana nak dapatkan HARGA ISTIMEWA & REBATE tu.. Contact Hana SEGERA!

Okey, disebabkan ada yang tanya/cakap nak buat apa BVSM sampai 4 unit tu... Mari Hana bagitahu nak buat apa..

1. Hadiahkan kepada ibu bapa terutamanya yang ada masalah kesihatan. Semoga dengan ikhtiar kita untuk mencari jalan penyelesaian terhadap masalah kesihatan mereka diberikan kesembuhan olehNYA. Kepada ibu yang tiada masalah kesihatan pula, sekurang-kurangnya mereka dapat tidur yang berkualiti. Dapat juga tingkatkan tahap kesihatan mereka. Ibu bapa sihat, happy.. Anak pun senang hati.

2. Guna sendiri. Kalau yang ada masalah kesihatan tu WAJIB lah miliki & gunakan BVSM ni. Yang tiada masalah kesihatan pun tak salah gunakannya. Waktu tidur lebih berkualiti. Kehidupan pun lebih ceria, bertambah energi. Kerja harian pun terasa mudah + lancar walaupun nampak sukar/bermasalah.

3. Boleh buat lapik tidur/selimut untuk anak-anak. Yang susah nak tidur, jadi mudah nak tidur. Yang susah bangun pagi, in sha Allaah senang nak bangun lepas ni. Kesihatan anak-anak pun makin baik. Ibu bapa pun jaranglah akan ambil emergency leave/cuti sebab jaga anak sakit. 

4. Boleh buat letak dalam kereta bila nak travel jauh. Badan pun tak sakit/lenguh lagi. 

5. Boleh juga lapik tilam dalam bilik tidur tetamu. Mana tahu tetamu yang datang tu ada masalah kesihatan. Lepas tidur atas BVSM beberapa hari, terus terasa kesan penyembuhan, kan? Terus mereka tanya nak beli.

6. Kalau ada saudara mara yang ada masalah kesihatan, boleh juga bantu mereka. Bantu yang bagaimana? Pinjamkan kepada mereka beberapa hari.. Bila terasa ada perubahan, mesti mereka pun nak miliki 1 kan? 

See.... Macam-macam cara boleh gunakan BVSM ni. Lagi pula ianya produk kesihatan. Bukan benda yang sia-sia. Tak sakit, tak nak guna.. Simpan baik-baik. Sakit ni kita tak tahu bila nak datang. Semuanya tiba-tiba. Tapi tak mahulah minta jatuh sakit kan? Betul tak? So bila sakit, boleh gunakan semula. Tak rugi... Tak expired macam ubat.

Haruslah diingat ya, BVSM bukan ubat, tapi terapi tidur yang membantu memulihkan sistem tubuh badan seterusnya membantu menyelesaikan masalah kesihatan..
So this is the right time to buy BVSM. Dah la dapat special price untuk unit ke-4, dapat rebate lagi... Memang berbaloi-baloi la kan...

Nak order, nak tanya... Contact Hana ya. +6011-26438515.

 

No comments:

Post a Comment

Do leave your comment here. Thank Q dear readers.