Monday, August 8, 2016

Premium Beautiful Transformation

Assalamualaikum & Hi

Macam mana penangan lepas bulan puasa dan syawal baru jer berlalu tu?

Ada yang kata bulan ramadhan sesuai kalau nak turunkan berat badan, turun ke tidak?

Ada yang kata lepas raya berat badan naik mendadak. Maklumlah banyak makan kan.. Makanan macam-macam pulak tu. Tak makan rasa rugi sebab setahun sekali nak merasa katanya..

Jadi, hasilnya berat badan tu sama ke, makin turun ke makin naik berganda-ganda?

You all kena risau tau bila berat badan makin naik berganda-ganda tu. Makin tak sihat dalaman badan kita tu. Yang rajin exercise tu ok lah kan. Yang tak berapa rajin tu macam mana? Menjadi ke diet you all tu?

Kalau yang rasa tak rajin nak bersenam tu, jom tengok Premium Beautiful Transformation ni..Mana tahu terinspirasi nak sarungkan jugak Premium Beautiful ke tubuh tu..







Raya memang dah lepas, tapi Raya Haji coming soon kan..(^_^)





Next time Hana update lagi pic. PB Transformation yang lain yer. Tengah ada special offer ni, boleh jimat RM600 hingga RM1500 tau. Lepas berpeluang untuk dapat BONUS juga tau.

Jom order sekarang untuk jimat lebih banyak.

+60134210012
Hana Radzi
FB : Hana Radzi
hanaradzi12@gmail.com


Thursday, June 23, 2016

Hidup Lagi Ke?

Assalamualaikum & Hi

Eh, hidup lagi ke blog ni?

Eh, eh, adik kakak jangan bimbang... Kat blog ni memang ketertinggalan. Tapi kat FB & IG rancak jer.. Sentiasa ada post menarik. I promise lepas ni akan sentiasa meriahkan blog ni juga dengan post menarik lain.

Maaf ler nak kena manage balik blog ni supaya meriah macam hari raya. Eh, sebut pasal hari raya ni... Kita dah puasa 18 hari dah. Sekejapan masa berlalu yer. Rasa macam baru ja puasa semalam. Ni dah nak raya.

Rata-rata dah dapat gaji hari ni + bonus kan? Happy lah tu kan, kan? Mari nak ingatkan adik kakak yang bergaji dah tu kan...

Umpama kata dari bank duit datang, kepada bank juga ia kembali...Tak lekat di tangan pun. Nak pula nak raya ni kan.. Lagi banyak belanja nak keluar ni.

Sedih, kita tak sempat nak merasa hasil kerja kita. Ada pun cukup-cukup makan. Tak dapat nak shopping lebih-lebih. Ala kadar je.

Memang lah ukur baju di badan sendiri. Tapi, dalam hati tu mesti nak merasa juga jarang-jarang sekali. Tapi terpaksa pendam je sebab tak cukup nak berbelanja ke lain.

And rata-rata rakyat Malaysia ni pakat berniaga pun. Macam-macam perniagaan dibuat. Tapi macam mana nak kekalkan? Kejap buat ini, kejap buat itu. Orang tak tau kita jual apa sebenarnya.

Seronok tak kalau setiap bulan dapat bonus, lepas tu hari-hari dapat untung runcit sesuai dengan usaha kita?

Sempat lagi ni kalau nak start bisnes and dapat bonus lepas raya nanti. Boleh la buat duit poket untuk belanja lepas raya, kan?

Kalau nak tahu, those yang start bisnes bulan ni, bulan depan dapat first bonus RM5000... Banyak ke tidak???? Boleh la tu nak buat belanja/duit poket untuk lepas raya.

Nak tahu, boleh contact hana. Nanti hana explain kan how nak dapat bonus begitu.

+6011-26438515
FB : Hana Hazel
hanaradzi12@gmail.com

Monday, May 16, 2016

Promosi Raya TDC

Assalamualaikum & Hi

Dengan ini, Hana nak share dengan semua pembaca alam Maya. Bahawasanya Promosi Raya TDC sedang berlangsung dengan meriahnya.

You all jangan lupa join tau. Memang kebabomlah. Setiap pembelian Premium Beautiful Corset akan dapat REBATE RM500-RM1500 tau. Ada gift lagi tu.

Lagi meriah bila you all start your business this month and got your first BONUS RM5000 next month. Boleh la buat saving atau pun persiapan raya. Nak bagi mak ayah, nak bagi duit raya, nak beli baju raya adik beradik, anak-anak, ibu ayah.

Nak tau macam mana, nanti jangan segan silu PM Hana. Nanti Hana share kan how.

I'm Back...!!!!

Assalamualaikum & Hi

Wah.. Lama sungguh Hana tak jenguk blog yer. Dah berhabuk, bersawang nampaknya. Haa.. Sapa rajin, meh tolong Hana kasi bersih segala habuk & sawang yang bertali-tali, berdebu tebal nih. Nanti dapat upah eskrem.. Hihii..

Oi Hana.. Kau ingat dorang kanak-kanak ribena yang kau nak upah eskrem bagai.

Oppss.. Kak Non da marah. Sorry.. Gegurau je pun. Kan dah lama tak bersiaran di sini. Asyik-asyik buka FB, buka Instagram.. Merajuk lah en.belog nih.

Dah.. Dah.. Jangan mengarut lagi. Banyak Hana nak share ni. Tapi kita up satu-satu eh.

Okey, Tata titi tutu.. Tunggu tau.

Tuesday, November 24, 2015

Kekalkan Berat Badan Ideal




Assalamualaikum & Hi

Selamat petang semua. Ada yang rasa macam tak berapa nak sihat ke? Kalau ada rasa macam tak berapa nak sihat, cepat telan garlic tablet tu. Biar tak melarat. Haa.. Gitu..

Okey, back to tajuk entri kita.

Ramai yang berjaya turunkan berat badan tapi... Gagal kekalkan berat badan ideal. Rugi tak rasa? Penat-penat diet, elak makan tu amalkan makan begini... Berat dah turun, tapi later tak dapat kekal berat ideal. Penat kan? Then kita pun rasa macam 'MALAS' dah nak teruskan.

Haa.. Hari ni Hana nak kongsi kan macam mana nak kekalkan berat badan ideal, badan yang langsing tanpa 'spare tyre' yang akan kelihatan di tubuh.

Sangatlah mudah, cepat & selamat. Kesannya lebih cepat malah selamat untuk ibu-ibu yang baru bersalin, masih dalam pantang & menyusukan bayi.

Tak percaya? Nanti Hana kongsikan gambar terkini our founder The Diamond Circle & Set Kurus Bajet yang baru saja lepas bersalin & dah nak habis tempoh berpantang pun.

Before Hana kongsikan gambar terkini beliau, izinkan Hana kongsi pengalaman sendiri menggunakan Premium Beautiful Corset & Set Kurus Bajet.

Ingat tak awal tahun 2015, Hana diserang batuk & sinusitis hingga terpaksa menjalani pembedahan. Tak apa lah bahagian tu. Yang tak bestnya, bila dah diberi ubat segala macam untuk redakan masalah kesihatan Hana ni, maka ada ubat yang beri kesan kepada selera makan (increase my appetite). Makan tanpa henti, membuangnya tidak. Hinggalah menyebabkan sembelit. Perut membuncit. 

All sort of problem memang membuatkan Hana makin bimbang. Ubat yang doktor bagi untuk laksatif pun tak jalan jugak.

Kemudian Hana decide untuk cuba amalkan Set Kurus Bajet. Amalkan tablet bawang putih, bv alfalfa, mineral coffee. Dan ada masa Hana ambil minuman garam buluh. 

Lepas beberapa jam terpaksa pula jadi 'penunggu' tandas.. Akhirnya keluarlah segala angin, segala isi yang patutnya dikeluarkan. Barulah terasa sedikit lega.

Lepas beberapa minggu amalkan Set Kurus Bajet & pakai semula Premium Beautiful tu, barulah berat badan back to normal.  Sebelum ni tak pernah berat badan Hana naik sampai 53kg!!! 

Lepas dah amalkan kombinasi produk ni, berat badan Hana cuma antara 46kg - 49kg.. Selalunya dalam 47kg -48kg saja lepas makan. 

Memang seronoklah. Kalau boleh nak dapatkan berat 45kg. Tapi belum tercapai la. Tak apa, akan diusahakan juga (",). 


CDM Shaliza Aziz Sebelum & Semasa Berpantang


Haa... Nampak tak gambar founder The Diamond Circle & Set Kurus Bajet kami.. Back to her shape before pregnant. Best kan? Cepat kan hasilnya?

Dah la selamat, mudah & berkesan. Malahan kombinasi produk ni jadi milk booster pula. Sampai tak muat deep freezer beliau dengan stok EBM.

Meriah betul kan?

Jadi, kalau awak ada nak tanya tentang kombinasi produk ni, sebarang permasalahan boleh contact Hana ye.. Jangan malu jangan segan.

Jangan lambat ye, promo rebate rm600-1500 untuk premium beautiful tinggal beberapa hari je ni. Rugi kalau tak grab cepat.

Hana Radzi
FB : Hana Hazel
+6011-26438515
hanaradzi12@gmail.com