Monday, November 7, 2016

Huish.. Berhabuk!

Assalamualaikum & Hi


Amboi, lama sungguh tak jenguk blog. Hidup lagi ke blog ni hana oiii...???

Eh, hihii.. Hidup sis... Cuma aktif kat facebook dengan instagram. Maaf eh. 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Hai semua, sihat ke? Hana sihat je. Cuma semalam tetiba sakit perut, sakit pinggang. Tu lah kan, bila-bila penyakit nak datang dia datang je. Kadang dia bagi hint sebelum datang. Kadang dia terjah je. Samalah macam ajal maut kita. Tak tahu bila akan datang menjemput kitaa kembali kepada sang pencipta. Kitalah kena sentiasa bersedia. Kan?

Okeylah, sebenarnya hana masih aktif dengan bisnes SHOM bersama team TDC. Yang mana tengah cari produk-produk SHOM nak FREE FITTING Premium Beautiful boleh je contact hana tau.

Kejap lagi hana nak share la dengan semua tentang small celebration TDC bersempena kenaikan pangkat our new CDM Ain Zulkarnaind & DDM Nor Hafizah Mahazir juga pencapaian TDC 100K Qualifier DDM Siti Azlina Osman.

Bagi yang tidak tahu, Crown Diamond Manager (CDM) adalah pangkat tertinggi dan Double Diamond Manager (DDM) merupakan pangkat kedua tertinggi dalam bisnes SHOM ni. Semua kita berpeluang mencapai pangkat tertinggi ini asalkan bulat hati dengan pemimpin. Cuma duplicate apa yang pemimpin lakukan, kita pun akan berpeluang jadi seperti mereka.

Rasa rugi sangat tak dapat join small celebration TDC sabtu lepas. Harap hana dapatlah join TDC Dinner nanti.

Okeylah, hana nak upload pic celebration tu dulu. See u next entry.


No comments:

Post a Comment

Do leave your comment here. Thank Q dear readers.